Zwin Natuur Park

Het Zwin is wellicht één van de bekendste natuurparken in België! Dit natuurgebied wordt vaak de internationale luchthaven van Europa genoemd omwille van de talloze trekvogels die er passeren. In de tentoonstelling ontdek je de wereld van de trekvogel aan de hand van enkele activiteiten. Daarnaast kan je ook wandelen langs het huttenparcours en de uitgestrekte Zwinvlakte. Een ideale uitstap voor het hele gezin vanwege de kindvriendelijke aanpak!

In het Zwin Natuur Park kan je gerust een hele dag vertoeven! Vergeet wel niet je waterdichte wandelschoenen mee te doen. In het Zwin kan het namelijk af en toe drassig zijn. Een verrekijker heb je ook best mee. Zo kan je alle vogels zeker van dichtbij bekijken!

Openingsuren

De openingsuren van het Zwin Natuur Park verschillen van dag tot dag. De correcte openingsuren kan je hier vinden: www.zwin.be/nl/openingstijden.

Adres

Graaf Léon Lippensdreef 8 – 8300 Knokke-Heist

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Barrevoetspad

Barrevoetspad De Schorre

Arboretum

Arboretum Kalmthout

Averegten

De Averegten

Activiteiten in de buurt

Serpentarium

Serpentarium

Sunparks buitenkant

Sunparks Oostduinkerke

Leave a Reply