Stal 't Solleveld

De familie Remaut zijn echte paardenliefhebbers. Deze liefde delen ze graag met jou aan de hand van hun huifkartochten! De twee Belgische trekpaarden Carola de Mondagnes en haar zoon “Gust van ‘t Solleveld” worden ingespannen voor de koets of huifkar. Jij neemt achteraan plaats en verkent zo de prachtige streek van Sint-Martens-Bodegem. Tijdens je tocht passeer je bijvoorbeeld de Sint-Martinuskerk, het lemen huisje Mostinckx, enkele actieve hopvelden en zoveel meer! Wedden dat het genieten wordt?

Op de huiftrekkar kan het best fris zijn, ook op een zonnige dag. Vandaar is het aangeraden om steeds warme kleren aan te doen. Op die manier zal u geen koud krijgen tijdens de tocht. 

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Vlaams-Brabant.

Openingsuren

Deze huifkartochten worden op vraag georganiseerd. Neem contact op met de eigenaar Dirk Remaut om een tocht te reserveren. Dit kan op het nummer 0473/36.26.35 of via mail naar dirk.remaut@pandora.be.

Adres

Molenstraat 41 – 1700 St Martens bodegem

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Struisvogelnest

Kinderboerderij ‘t Struisvogelnest

Belevingscentrum Rufferdinge

Klompenmuseum

Klompenmuseum en belevingspad

Activiteiten in de buurt

Kasteel van Gaasbeek

Museum Natuurwetenschappen

Museum voor Natuurwetenschappen

AfricaMuseum

Leave a Reply