Druivenserre & Wijnkelder Soniën - Overijse

Ben jij ook zo geboeid door de wijnstreek in Vlaams-Brabant? Dan is dit familiebedrijf zeker iets voor jou! De broers Pips en Flup leiden je rond in hun Druivenserre & Wijnkelder Soniën. Daar leer je meer over de snoeiwijze en biologische ondierbestrijding van de Vlaams-Brabantse tafeldruif! Daarnaast daal je af naar de wijnkelder en mag je proeven van de huisgemaakte wijnen. Kinderen kunnen genieten van een glaasje druivensap. 

De rondleiding bestaat uit een bezoek aan de druivenserre met Flup, alsook een uiteenzetting in de wijnkelder en degustatie door Pips. Daarnaast bestaat er ook steeds de mogelijkheid om wijn te kopen op het einde van je bezoek. 

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Vlaams-Brabant.

Openingsuren

Op afspraak

Om een afspraak te maken neem je contact op met de eigenaars via info@sonien.be of 02 657 33 20.

Adres

Brusselsesteenweg 538 – 3090 Overijse

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Stal ’t Solleveld

Bezoekerscentrum Dru!f

Urania

Volkssterrenwacht Urania

Activiteiten in de buurt

Bezoekerscentrum Dru!f

AfricaMuseum

M-Museum

Leave a Reply