De Kleppe

Op zoek naar een autismevriendelijke overnachtingsplek in België? Dan ben je bij Vakantiecentrum De Kleppe in Everbeek aan het juiste adres! Dit vakantieverblijf is volledig autismevriendelijk dankzij het visuele stappenplan van Toerisme voor Autisme, de deskundige begeleiding, snoezelruimte, time-outkamers en zoveel meer! Dankzij hun ruime aanbod kunnen gezinnen en groepen er verblijven vanaf 4 tot 57 personen.

Als je naar Vakantiecentrum De Kleppe gaat, kan je zowel kiezen voor een verblijf en een belevingsdag. Voor beide opties werd een stappenplan opgesteld. Daarnaast kan je tijdens je verblijf steeds gebruik maken van de snoezelkamer en de items in de auti-box. Wil je graag weten wat er in deze auti-box zit? Raadpleeg dan zeker deze link.

Adres

 Everbeekplaats 4 – 9660 Brakel

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

MSK1

MSK Gent

Design Museum

Design Museum Gent

Gravensteen 1

Gravensteen

Leave a Reply