Center Parcs Erperheide - Zwembad Aqua Mundo

Zwem naar hartenlust in het Limburgse Center Parcs Erperheide! In Aqua Mundo kan je snorkelen tussen de exotische vissen, schieten met echte waterkanonnen in het Kinderdoebad en roetsjen van de vele glijbanen. Plezier gegarandeerd! 

Center Parcs Erperheide is de eerste autismevriendelijke bestemming in de provincie Limburg! Vanwege de centrale ligging is Center Parcs goed te bereiken vanaf zowel de andere Vlaamse provincies als vanuit Nederland. Perfect dus voor een gezellige daguitstap of zelfs een weekendje weg! Deze bosrijke omgeving is ideaal om te ontspannen.

Openingsuren

Dagelijks van 10u30 tot 21 uur. 

Adres

Erperheidestraat 2 – 3990 Peer

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Hidrodoe

Hidrodoe

Domein De Putten

Domein De Putten

Sunparks buitenkant

Sunparks Oostduinkerke