Vakantiewoning Monnikenhoeve

Vakantiewoning Monnikenhoeve is het ideale vakantieverblijf voor grote families of vriendengroepen. Er is immers plaats voor 34 gasten. Op de benedenverdieping is een ruime keuken en leefruimte met bar. Er is 1 slaapkamer op de benedenverdieping. De andere slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Elke kamer is uitgerust met een eigen badkamer met douche of bad. 

In de vakantiewoning zijn er bovendien verschillende spelen beschikbaar, zowel binnen als buiten. Er is bijvoorbeeld een biljarttafel en minivoetbaltafel. Buiten kan je ravotten op het voetbalveld, volleybalveld of de petanquebaan.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Monnikenhofstraat 265-276 – 2040 Berendrecht

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Arboretum

Arboretum Kalmthout

Sint-Romboutstoren

Sint-Romboutstoren

Lindepaviljoen

Lindepaviljoen