Vakantieverblijf Hageland

HET STAPPENPLAN VERSCHIJNT BINNENKORT OP DE WEBSITE VAN TOERISME VOOR AUTISME!

Vakantieverblijf Hageland is een charmante vakantiewoning voor maximum 8 personen te midden van de natuur. Je overnacht er in een gerenoveerde hoeve met enkele authentieke elementen. Gastvrouw An staat klaar om je een warm welkom te heten. 

Er is een grote tuin om helemaal tot rust te komen. Het vakantieverblijf beschikt bovendien over een grote tuin vol gezellige hoekjes en een prachtig uitzichtpunt. Daarnaast werkte de gastvrouw An een 20-tal beleefkoffers uit voor jong en oud. Aan de hand van deze beleefkoffers ontdek je de verhalen en activiteiten in de streek.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Vlaams-Brabant.

Snoezelkoffer aanwezig

Adres

Bergestraat 60 – 3220 Holsbeek

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Sven Nys Cycling Center

Damiaanmuseum

AfricaMuseum