Sunparks Oostduinkerke - Zwembad Aquafun

Ga op daguitstap naar Aquafun in Sunparks Oostduinkerke, gelegen tussen Nieuwpoort en Koksijde. Dit subtropische zwembad is een waterparadijs bij eender welk weer van maar liefst 2000m². Roetsj van de vele glijbanen en trotseer de golven in het grote golfslagbad! Daarnaast kan je ook uren genieten in het verwarmde buitenzwembad! Ook voor de allerkleinsten is Sunparks een ideale bestemming vanwege het baby- en kinderbad. 

Tip: Als je het stappenplan toont aan de kassa van Aquafun, dan krijg je een gratis strandbal!

Sunparks Oostduinkerke

Sunparks is bovendien vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Neem de kusttram vanuit het station van Oostende of de bus vanaf het station van Koksijde. Heb je zin om langer aan de kust te verblijven? Dat kan ook hier! Reserveer een van de vele comfortabele vakantiehuisjes met eigen tuin. Vanuit je vakantieverblijf kan je vele daguitstappen doen zoals een uitstap naar Plopsaland De Panne of een leerrijke trip doorheen de historische Westhoek.

Sunparks buitenkant

Openingsuren

Dagelijks van 10 uur tot 19 uur.

Adres

Polderstraat 158 – 8670 Oostduinkerke

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Hidrodoe

Hidrodoe

Domein De Putten

Domein De Putten

Barrevoetspad

Barrevoetspad De Schorre

Activiteiten in de buurt

Zwin Natuur Park

Abdijmuseum Ten Duinen