Station Racour

Wil je graag treintje spelen met je familie of vrienden?

Kom dan Station Racour ontdekken!

Station Racour is gelegen in een gerestaureerd treinstation in Landen en biedt een vakantiewoning, treinvakantiewoningen en trekkershut aan met eigen kookgelegenheid, een grote tuin, een terras en de oude spoorweg van het station.

Je kan maaltijden bereiden in de keuken van de accommodatie, die is uitgerust met een oven, een fornuis, een vaatwasser en thee- en koffiefaciliteiten. Je kan ook gratis gebruikmaken van de barbecuefaciliteiten of een bezoek brengen aan een van de vele restaurants in het centrum van Landen, op 5 km van de accommodatie. Fietsen, bolderkarren, tandem, steps, go-cart zijn gratis ter beschikking. Er zijn diverse wandel- en fietspaden in de omgeving van Station Racour. De oude spoorlijn langs het station is omgevormd tot een fietspad dat aansluit op het netwerk van wandel- en fietsroutes in het Hageland, Haspengouw en Wallonië. De steden Brussel, Hasselt en Mechelen liggen op 45 minuten rijden en Luik ligt op 30 minuten rijden met de auto. Op het terrein is gratis privéparkeergelegenheid mogelijk.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Vlaams-Brabant.

Snoezelkoffer aanwezig

Adres

Racourhalte 1 – 3400 Landen

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Belevingscentrum Rufferdinge

M-Museum

Bezoekerscentrum Dru!f