Het Sportimonium

Zin in een sportieve daguitstap? Dan is een bezoek aan het Sportimonium in Zemst zeker jouw ding! In dit interactieve museum is maar liefst 150 jaar sportgeschiedenis te vinden. Bovendien kan je ook heel wat dingen zelf doen in dit Olympisch museum. Je kan jouw conditie in kaart brengen en je prestaties vergelijken met enkele topatleten én je kan verschillende volkssporten uittesten! Ideaal als gezinsuitstap dus!

Sportimonium 2

De weg naar het Sportimonium kan soms verwarrend zijn. Raadpleeg daarom steeds het stappenplan. Hierin wordt duidelijk uitgelegd hoe je het Sportimonium kan bereiken. Momenteel is het openbaar vervoer hier nog niet in opgenomen, aangezien dit zeer omslachtig is. Mocht je alsnog met het openbaar vervoer willen gaan, bekijk dan zeker deze pagina van het Sportimonium!

Sportimonium 1

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Vlaams-Brabant.

Openingsuren

  • Op weekdagen van 10 tot 17 uur.
  • Op zon- en feestdagen van 11 tot 17 uur
  • Gesloten op zaterdag
  • Publiekssluiting van zondag, 22 december 2019 t/m zaterdag, 4 januari 2020

Adres

Trianondreef 19 – 1981 Zemst

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Sven Nys Cycling Center

Hidrodoe

Hidrodoe

De Nekker

Activiteiten in de buurt

Planckendael

ZOO Planckendael

Sint-Romboutstoren

Sint-Romboutstoren

Stal ’t Solleveld