Speelbos Hof De Bist

Zoek de natuur op in Speelbos Hof De Bist. Dit speelbos is recent volledig gerenoveerd en zet in op toegankelijkheid. Hiermee is deze plek het eerste volledig inclusieve speelbos van de stad Antwerpen. Het speelbos bestaat uit vier zones waar je enkele opdrachten of spelletjes kan doen zoals een kamp bouwen of een knutselwerkje maken uit takken en bladeren. 

Rondom het speelbos kan je wandelen in het Domein Hof de Bist of sporten bij één van de acht oefeningenstations doorheen het park. Er is ook een grote speeltuin voorzien voor kinderen. 

Openingsuren

Het speelbos is altijd open. Er zijn geen sluitingsuren.

Adres

Veltwijcklaan 254 – 2180 Ekeren

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Kalmthoutse Heide

Barrevoetspad De Schorre

Natuureducatief Centrum De Kaaihoeve

Activiteiten in de buurt

Rivierenhof

Kinderboerderij Rivierenhof

DIVA

MHKA

M HKA