Serpentarium - Blankenberge

Ben jij ook zot van spinnen, slangen en kikkers? Dan is het Serpentarium zeker iets voor jou! Ga op ontdekking door een oerwoud vol hagedissen, gifslangen, kameleons en zoveel meer! Bovendien is deze zoo prachtig ingekleed met vele tropische planten, watervallen en aangename temperatuur waardoor de dieren zich helemaal in hun ‘nopjes’ voelen.

Serpentarium

Het Serpentarium is de tweede attractie aan de Kust, naast Sunparks Oostduinkerke, die mee stapt in het verhaal van Toerisme voor Autisme! Vandaar is het dus ook zeker een bezoekje waard! 

Openingsuren

De openingsuren van het Serpentarium variëren van dag tot dag. Daarom is het best om deze enkele dagen voor je bezoek de website van deze dierentuin te raadplegen voor de exacte openingsuren. 

Adres

Zeedijk 146 – 8370 Blankenberge

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Zoo van Antwerpen

ZOO van Antwerpen

Planckendael

ZOO Planckendael

Olmense Zoo - Witte leeuw

Pakawi Park

Activiteiten in de buurt

Sunparks 3

Sunparks Oostduinkerke

Zwin Natuur Park