Scheepswerven Baasrode

Scheepswerven Baasrode is de perfecte daguitstap voor bootliefhebbers! Je kan er het oorspronkelijke werfterrein bezoeken, alsook de droogdokken. Daarnaast leer je in het museum hoe de scheepsbouw er in Vlaanderen uit zag in de 19de en 20ste eeuw. In de authentieke meesterwoning worden bovendien enkele modelbouwschepen tentoongesteld, alsook prachtige muurfresco’s en plafondschilderijen.

Op zaterdag kan je bovendien een bezoek brengen aan de School voor Scheepsmodelbouw die eveneens gevestigd is op deze locatie!

In het huidige stappenplan wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. Mocht u vragen hebben omtrent de Coronamaatregelen, raadpleeg dan zeker deze website van Scheepswerven Baasrode.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

Zaterdag en zondag van 14 uur – 18 uur

Adres

Sint-​Ursmarusstraat 137 – 9200 Baasrode

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

PAM Ename

Archeocentrum Velzeke

EMABB

E.M.A.B.B.