Provinciaal Domein Puyenbroeck

In het prachtige Provinciaal Domein Puyenbroeck kom je helemaal tot rust! Dit groene domein is de ideale uitstap voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast kunnen kinderen zich ook uitleven op de speeltuin en de waterspeeltuin. Ook een bootje varen, minigolfen en een bezoek aan de dieren behoren tot de mogelijkheden. Tot slot is er op het domein een sporthal met zwembad en golfterrein voor bezoekers die houden van iets meer actie!

Bovendien zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden in Provinciaal Domein Puyenbroeck. Er is zowel ruimte voor grote als kleine groepen. Zo kan je er overnachten op de camping, in een trekkershut, in het verblijfscentrum of in een stacaravan. Meer informatie hierover kan je vinden in het stappenplan of via deze link.

In het huidige stappenplan wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. Mocht u vragen hebben omtrent de Coronamaatregelen, raadpleeg dan zeker deze website van Provinciaal Domein Puyenbroeck.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

De openingsuren van de verschillende activiteiten op Provinciaal Domein Puyenbroeck kan je hier terugvinden.

Adres

Puyenbrug 1A – Wachtebeke

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

De Ster

De Gavers

Het Leen