Provinciaal Domein Nieuwdonk

Op zoek naar een leuke, groene locatie om je volledig uit te leven? Dan is Provinciaal Domein Nieuwdonk iets voor jou! Hier kan je zalig zwemmen in de grote zwemvijver, wandelen en volop genieten van de natuur. Op Provinciaal Domein Nieuwdonk is eveneens een aaidierenweide waar geitjes, konijntjes en een alpaca vrij rondlopen. 

Daarnaast zijn er heel wat betalende activiteiten die je kan doen in Provinciaal Domein Nieuwdonk zoals een survivalparcours, duiken, zeilen en surfen. Meer informatie hierover kan je terugvinden via deze link.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

De openingsuren van de verschillende activiteiten op Provinciaal Domein Nieuwdonk kan je hier terugvinden.

Adres

Dendermondse steenweg 13 A – 9290 Berlare

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

De Brielmeersen

Bastion VIII

Het Leen