Provinciaal Domein Het Leen

Provinciaal Domein Het Leen is een prachtig gebied in Eeklo waar je kan wandelen, spelen, vissen en zoveel meer! Bovendien is er een speeltuin waar kinderen zich voluit kunnen uitleven. Daarnaast ontwikkelden de medewerkers van het Leen enkele leuke wandelzoektochten voor gezinnen en scholen met leuke opdrachten. Meer informatie hierover kan je terugvinden in het stappenplan.

In Provinciaal Domein Het Leen kan ik overnachten. Ik kan er paalkamperen, verblijven in het jeugdverblijf en zoveel meer. Toerisme voor Autisme ontwikkelde een stappenplan om dit verblijf voor te bereiden. Dit stappenplan wordt momenteel uitgewerkt en wordt binnenkort gelanceerd op deze website.

In het huidige stappenplan wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. Mocht u vragen hebben omtrent de Coronamaatregelen, raadpleeg dan zeker deze website van Provinciaal Domein Het Leen.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

De openingsuren van Provinciaal Domein Het Leen kan je hier terugvinden.

Adres

Gentsesteenweg 80 – Eeklo

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Provinciaal Domein De Ster

Provinciaal Domein Puyenbroeck

Provinciaal Domein De Gavers