Provinciaal Domein De Ster

Plan een daguitstap naar Provinciaal Domein De Ster boordevol! Op dit domein kan je zwemmen in het grote meer, minigolven, genieten op het strand en zoveel meer! Bovendien is er ook een leuke kinderboerderij en kan je er klauteren en springen op het waterpark.

In het huidige stappenplan wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. Mocht u vragen hebben omtrent de Coronamaatregelen, raadpleeg dan zeker deze website van Provinciaal Domein De Ster.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

De openingsuren van dit domein kan je terugvinden via deze link.

Adres

Lange Rekstraat 30 – Sint-Niklaas

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Provinciaal Domein Puyenbroeck

Provinciaal Domein Het Leen

Provinciaal Domein De Gavers