Provinciaal Domein De Gavers

Provinciaal Domein De Gavers biedt heel wat mogelijkheden voor gezinnen, scholen, vriendengroepen en zoveel meer. Op dit grote domein kan je in alle rust genieten van de natuur in de bossen of bij de grote vijver. Je kan er eindeloos wandelen en fietsen. Wie op zoek is naar iets meer actie, is hier ook op de juiste plek! Ook skelteren, boogschieten, zwemmen, klimmen en zoveel meer behoort tot de mogelijkheden op Provinciaal Domein De Gavers! 

Bovendien zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden in Provinciaal Domein De Gavers. Er is zowel ruimte voor grote als kleine groepen. Zo kan je er overnachten op de camping, in de safaritenten en vakantiewoningen. Meer informatie hierover kan je vinden in het stappenplan of via deze link.

In het huidige stappenplan wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. Mocht u vragen hebben omtrent de Coronamaatregelen, raadpleeg dan zeker deze website van Provinciaal Domein De Gavers.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

De openingsuren van de verschillende activiteiten op Provinciaal Domein De Gavers kan je hier terugvinden.

Adres

Onkerzelestraat 280 – 9500 Geraardsbergen

Opgelet! Niet te verwarren met Provinciedomein De Gavers in Harelbeke

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

De Ster

Puyenbroeck

Het Leen