Provinciaal Domein De Brielmeersen

Provinciaal Domein De Brielmeersen is de ideale plek om je te ontspannen of te sporten. Dankzij de mooie wandelpaden, vijvers, speeltuin, speelbos en dierenpark is het een geschikte uitstap voor jong en oud. Daarnaast zijn er ook diverse sportterreinen voor de sportliefhebbers.

Elke vierde vrijdag van de maand kan je in het domein onder begeleiding van Leo club Deinze sterrenkijken. Dan staan hun telescopen buiten, zodat je de maan en sterren kan bewonderen. Meer informatie hierover kan je lezen via deze link.

In het huidige stappenplan wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. Mocht u vragen hebben omtrent de Coronamaatregelen, raadpleeg dan zeker deze website van Provinciaal Domein De Brielmeersen.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

Provinciaal Domein De Brielmeersen is elke dag open.

  • Van april tot en met oktober: van 8 tot 22 uur
  • Van november tot en met maart: van 8 tot 18 uur

Adres

Stadionlaan 1 – 9800 Deinze

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

De Ster

De Boerekreek

Het Leen