Plukboerderij van Schelle

Plukboerderij van Schelle is een unieke B&B op een plukboerderij. De oude schuur van de boerderij werd omgebouwd tot een Bed and Breakfast, waarbij de authentieke elementen behouden werden. Alle kamers kregen een eigen thema zoals de Afrika-kamer, de China-kamer en zoveel meer. Daarnaast is er ook een vakantiehuisje dat verhuurd wordt.

Deze plukboerderij is zeer rustig gelegen. Bij de B&B hoort een grote plukboerderij. Hierbij kunnen mensen zich inschrijven en hun groenten en fruit zelf komen plukken. Kinderen kunnen bovendien kennismaken met de dieren op de boerderij! Plezier gegarandeerd!

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Steenwinkelstraat 499 – 2627 Schelle

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Barrevoetspad

Barrevoetspad De Schorre

Fort van Breendonk

Fort van Breendonk

EMABB

E.M.A.B.B.