Pakawi Park

Ontdek het prachtige Pakawi Park, ook wel bekend als de Olmense Zoo! Deze familiedierentuin in Balen is gespecialiseerd in katachtigen. Je vindt er onder andere jachtluipaarden, leeuwen, lynxen en panters. Maar je zal er ook verschillende niet-katachtigen tegenkomen zoals beren, wolven, chimpansees en zoveel meer! Deze dierentuin is ideaal voor een daguitstap met de hele familie! 

Olmense Zoo - Bruine beer

Elk jaar organiseert Pakawi Park een Dreamnight at the zoo voor kinderen tot en met 21 jaar met een mentale en/of fysieke beperking. Op dat moment is het park niet toegankelijk voor andere bezoekers en krijgen ze gratis toegang tot het park. De enige voorwaarde is dat het gezin recht heeft op een verhoogde kinderbijslag. Meer informatie over deze uitstap alsook hoe je kan reserveren kan je hier terugvinden. 

Olmense Zoo - Witte leeuw

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Antwerpen.

Openingsuren

In het zomerseizoen (31-03-2018 – 04-11-2018) is Pakawi Park dagelijks open van 10 tot 18 uur. De kassa sluit om 17 uur.

In het winterseizoen (05-11-2018 – 30-03-2019) is Pakawi Park enkel in het weekend en Belgische schoolvakanties open van 10 tot 17 uur. De kassa sluit om 16 uur. 

Pakawi Park is gesloten op 24 december, 25 december, 31 december en 1 januari.

Adres

Bukenberg 45 – 2491 Balen

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Zoo van Antwerpen

ZOO Antwerpen

Planckendael

ZOO Planckendael

Serpentarium

Serpentarium

Activiteiten in de buurt

Hidrodoe

Hidrodoe

Domein De Putten

Domein De Putten

Stoomgroep

De Stoomgroep