Mola Molencentrum

Breng een bezoek aan Mola Molencentrum nabij Provinciaal Domein Puyenbroeck! In deze provinciale erfgoedsite wordt je omvergeblazen door weetjes over windmolens en watermolens. Ook zal je er iets meer te weten komen over windenergie! Bovendien is een bezoek aan Mola Molencentrum gratis.

Een bezoek aan Mola Molencentrum is ideaal te combineren met een uitstap naar Provinciaal Domein Puyenbroeck. Ook van dit domein wordt een stappenplan uitgewerkt. Dit stappenplan is momenteel nog in ontwikkeling.

In het huidige stappenplan van Mola Molencentrum wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. Mocht u vragen hebben omtrent de Coronamaatregelen in Mola Molencentrum, raadpleeg dan zeker deze website van Mola Molencentrum.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

© Beeldmateriaal – Provincie Oost-Vlaanderen – Mola Molencentrum

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

Gesloten op maandag en dinsdag

Vanaf 1 april tot en met 30 september

Woensdag tot en met vrijdag van 9u30 tot 17 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen van 10u30 tot 18 uur

Vanaf 1 oktober tot en met 31 maart

Woensdag tot en met zondag ( en feestdagen) van 9u30 tot 17 uur

Adres

Puyenbrug 5 – 9185 Wachtebeke

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Belevingscentrum Rufferdinge

Klompenmuseum

Klompenmuseum en Belevingspad

EMABB

E.M.A.B.B.