Hotel Mille Colonnes

Leuven heeft wel voor ieder iets in het aanbod, musea in overvloed, cultuur, kunst, architectuur, parken en niet te vergeten… winkels, restaurants en natuurlijk terrasjes!

Hotel Mille Colonnes is perfect voor een bezoek aan Leuven. Het is een kleinschalig hotel met 13 kamers, niet alleen budgetvriendelijk, maar ook gezellig en bovendien centraal gelegen. Het hotel ligt tegenover het bus- en treinstation van de stad Leuven, op 10 minuten wandelen van het marktplein. Het ontbijt is inclusief en wordt opgediend in het restaurant De Klimop, dat ook de lunch en het diner serveert, met een verscheidenheid aan Belgische gerechten.

Parkeren is mogelijk in de directe omgeving van het hotel tegen betaling. Alle kamers zijn rookvrij en halfpension is mogelijk.

Ben je een stadliefhebber? Dan is Mille Colonnes een ideale accommodatie voor jou!

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Vlaams-Brabant.

Snoezelkoffer aanwezig

Adres

Martelarenplein 5 – 3000 Leuven

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

M Museum

AfricaMuseum

Belevingscentrum '14-'18

Belevingscentrum ’14-’18