M Museum

Voor de kunstliefhebbers is een bezoek aan het M Museum in Leven een echte aanrader! Dit museum beschikt over een eigen collectie van maar liefst 52.000 werken! Deze vaste collectie bestaat uit onder andere werken uit Leuven en Brabant vanaf de middeleeuwen tot de 19e eeuw. Hiermee wordt het verhaal van de stad Leuven verteld!

Naast de vaste collectie worden ook tijdelijke tentoonstellingen van zowel oude als hedendaagse kunstenaars tentoongesteld. Dit gaat over zowel Belgische als internationale kunstenaars, alsook meer experimentele projecten door jong talent. 

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Vlaams-Brabant.

Openingsuren

Dagelijks open van 11 – 18 uur

Donderdag open tot 22 uur

Gesloten op woensdag

Adres

Leopold Vanderkelenstraat 28 – 3000 Leuven

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Kasteel van Gaasbeek

MSK1

M.S.K.

M HKA

Activiteiten in de buurt

AfricaMuseum

Belevingscentrum '14-'18

Belevingscentrum ’14-’18

Museum Natuurwetenschappen

Museum voor Natuurwetenschappen