L'O Reine

Een verblijf in L’O Reine staat gelijk aan eindeloos genieten. Dit moderne vakantieverblijf is gelegen in een zeer rustige, groene omgeving. Zowel koppels als groepen van 4 tot 10 personen kunnen er overnachten in de rustgevende kamers. Deze vakantiewoning is ideaal als uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. 

Tijdens je verblijf kan je bovendien onbeperkt genieten van alle wellnessfaciliteiten. Bij deze accommodatie hoort immers een verwarmd buitenzwembad en een jacuzzi. Daarnaast kan je binnen ook genieten van de sauna, infraroodstoelen en de hammam. Als je nog meer wil genieten, kan je ook steeds een massage bijboeken. Wat wil je nog meer? 

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Vlaams-Brabant.

Snoezelkoffer aanwezig

Adres

Molenstraat 5 – 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Kasteel van Gaasbeek

Stal ‘t Solleveld

Belevingscentrum Dru!f