Kinderboerderij 't Struisvogelnest - Lier

Proef mee van het boerderijleven op Kinderboerderij ‘t Struisvogelnest. Je kan er dieren knuffelen, vertroetelen en bezichtigen. Er is bijvoorbeeld een knuffelweide voor geiten. Daarnaast kan je er ook alpaca’s, konijnen, schapen en natuurlijk struisvogels zien! Je komt er helemaal tot rust in een groene omgeving.

Struisvogelnest

De kinderboerderij is vrij toegankelijk. Dat zorgt er ook voor dat het op zonnige dagen best druk kan zijn. Vermijd je graag de drukte? Dan kom je best op een moment waarop het eerder bewolkt is. Maar ook op drukte dagen is de kinderboerderij een aangename plek om te vertoeven. Vanwege de grootte van Kinderboerderij ‘t Struisvogelnest is er altijd wel een plek waar er geen volk is zoals op het wandelpad tussen de grote dieren. 

Struisvogelnest

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Antwerpen. 

Openingsuren

Tijdens de schoolperiode:
Woensdag vanaf 14 uur
Zaterdag vanaf 14 uur
Zondag vanaf 10 uur
 
Tijdens de schoolvakanties:
 
Dinsdag t.e.m zaterdag vanaf 14 uur 
Zondag vanaf 10 uur

Adres

Zuut 18 – 2500 Lier

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Mikerf

Kinderboerderij Mikerf

Rivierenhof

Kinderboerderij Rivierenhof

Olmense Zoo

Pakawi Park

Activiteiten in de buurt

Sint-Romboutstoren

Sint-Romboutstoren

Barrevoetspad

Barrevoetspad De Schorre

Urania

Volkssterrenwacht Urania