Kinderboerderij Mikerf - Brasschaat

Ga op ontdekking op Kinderboerderij Mikerf. Deze gezellige kinderboerderij in Brasschaat is ideaal voor een gezinsuitstap. Je kan er vele dieren zien zoals paarden, konijnen, schapen, geiten en zoveel meer! Bovendien komen de bakkers soms op bezoek naar Kinderboerderij Mikerf. Dan kan je zien hoe ze broden bakken. Ook de valkeniers komen met hun valken af en toe een show geven op de kinderboerderij. Meer informatie over de bakkers kan je hier vinden en over de valkeniers hier. Let op! Op deze momenten kan het wel extra druk zijn op de kinderboerderij.  

Mikerf

De kinderboerderij is vrij toegankelijk. In de winter is het zeer kalm op de kinderboerderij, maar in de zomer kan het zeer druk zijn. In de lente en herfst is het vooral in de weekends druk. Wens je de drukte te vermijden, dan ga je best op een woensdagnamiddag tijdens het schooljaar. 

Mikerf

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Antwerpen. 

Openingsuren

De kinderboerderij is openbaar domein. Dat wil zeggen dat er geen sluitingsmomenten zijn. De stallen worden wel op bepaalde momenten gesloten. Je kan de stallen van de dieren bezoeken op volgende tijdstippen:

Van 1 november tot en met 31 maart van 8 uur tot 18 uur

Van 1 april tot en met 31 oktober van 8 uur tot 20u30

Voor de openingsuren van de boerderijwinkel en de cafetaria: Raadpleeg de website

Adres

Mikhof 25 – 2930 Brasschaat

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Zoo van Antwerpen

ZOO Antwerpen

Rivierenhof

Kinderboerderij Rivierenhof

Struisvogelnest

Kinderboerderij ‘t Struisvogelnest

Activiteiten in de buurt

Arboretum

Arboretum Kalmthout

Lindepaviljoen

Lindepaviljoen Zoersel

Urania

Volkssterrenwacht Urania