Kalmthoutse Hoeve

Een verblijf in de Kalmthoutse Hoeve is uitermate geschikt voor grote groepen zoals families en vrienden tot 28 personen. U kunt er in alle comfort en privacy verblijven. Het vakantieverblijf ligt bovendien middenin de Kalmthoutse Heide. Ideaal voor lange wandelingen in de natuur.

Kalmthoutse Hoeve

In de grote tuin is uiterst geschikt voor urenlang ravotten. Je kan er voetballen, petanque spelen, op de trampoline springen, pingpongen en zoveel meer! Bij slecht weer kan je bovendien binnen vertoeven in de ruime woonkamer met biljarttafel!

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Kalmthoutse Hoeve

Adres

Brasschaatsteenweg 187 – 2920 Kalmthout

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Arboretum

Arboretum Kalmthout

Sint-Romboutstoren

Sint-Romboutstoren

Lindepaviljoen

Lindepaviljoen