Kabouterberg

Kabouterberg is ideaal voor gezinnen met kinderen die naar hartenlust willen klimmen, kruipen en spelen in het zand. Dit kan via de zelfstandige wandeling in het bos of via de Grote Kabouterverhuis. Dit is een wandeling met tablet die je leidt langs diverse verhalen en opdrachten voor kinderen van 3 tot 7 jaar. 

Ben je tussen 3 en 7 jaar, dan kan je ook deelnemen aan de dagvertellingen. Hierbij zet je een rode pinnenmuts op en ga je samen met de vertelster op zoek naar het kabouterhuisje. Onderweg kan je luisteren naar boeiende verhalen en liedjes zingen.

Openingsuren

Een wandeling op Kabouterberg is steeds mogelijk vanaf zonsopgang tot zonsondergang. 

Georganiseerde activiteiten vinden op regelmatige tijdstippen plaats. Meer informatie hierover kunt u terugvinden via deze link

Adres

Kabouterstraat – 2460 Kasterlee

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Averegten

De Averegten

Klompenmuseum

Klompenmuseum en Belevingspad

Barrevoetspad

Barrevoetspad De Schorre

Activiteiten in de buurt

Domein De Putten

Domein De Putten

Stoomgroep

De Stoomgroep

Natuurpunt

Natuur. Huis en Museum