Jeugdherberg Boswachterhuisje

Jeugdherberg Boswachtershuisje is een gezellige hostel. Deze hostel bestaat uit een oud gebouw, waarbij het sanitair gedeeld wordt. In het nieuwere bijgebouw zijn er 12 kamers met eigen sanitair. Het ontbijt in de hostel is steeds inbegrepen. In deze hostel is de kans klein dat je de kamer moet delen met andere gasten die niet in jouw reisgezelschap zitten. 

De jeugdherberg ligt bovendien aan de rand van het bos. Hierdoor kunnen kinderen eindeloos ravotten tussen de bomen, maar is de jeugdherberg ook geschikt voor fietsers en wandelaars. Daarnaast is er een grote speeltuin met restaurant bij de jeugdherberg. 

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Papedreef 1 – 2260 Westerlo

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Hidrodoe

Hidrodoe

Natuurpunt

Natuur- en Erfgoedmuseum

Lindepaviljoen

Lindepaviljoen