Het Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve

Opgelet: Op het domein van de Huysmanshoeve zijn momenteel grote renovaties aan de gang. Hierdoor is de locatie minder toegankelijk en zal het stappenplan wellicht niet meer zo accuraat zijn. Zodra deze omstandigheden wijzigen zal het stappenplan aangepast worden.

Op het domein van de Huymanshoeve kan je terecht voor talloze activiteiten. Je kan er boerengolf spelen, wandelen, diverse volksspelen uittesten en zoveel meer! Daarnaast is er ook een leuke streekbar met een ruim aanbod aan heerlijke streekproducten.

De Huysmanhoeve is dankzij zijn centrale locatie in Meetjesland het ideale vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten in het Meetjesland. In het toeristische infokantoor kan je hiervoor diverse routes krijgen.

In het huidige stappenplan wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. 

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

De openingsuren van dit domein kan je terugvinden via deze link.

Adres

Bus 1 – 9900 Eeklo

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

De Kaaihoeve

Bastion VIII

De Ster