Huisje Lorann

Huisje Lorann is een pareltje in het groen! Dit gezellige vakantiehuis is rustig gelegen en biedt alle comfort. Kinderen kunnen zich volop uitleven in de omheinde tuin. In het vakantiehuis is plaats voor maximum 6 personen. Bij regenachtige dagen kan je genieten van de spelletjescollectie bij de gezellige houtkachel, terwijl je luistert naar de heerlijke elpee-collectie.

Huisdieren zijn welkom in dit vakantiehuis. In de buurt zijn enkele leuke wandelingen en fietstochten die je kan uitproberen! Daarnaast ligt dit vakantiehuis op een boogscheut van het Sven Nys Cycling Center en het Damiaanmuseum. 

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Vlaams-Brabant.

Snoezelkoffer aanwezig

Adres

Lange Hoevestraat 181 – 3130 Begijnendijk

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Sven Nys Cycling Center

Damiaanmuseum

Belevingscentrum '14-'18

Belevingscentrum ’14 – ’18