Hotel Roosendaelhof

HET STAPPENPLAN VERSCHIJNT BINNENKORT OP DE WEBSITE VAN TOERISME VOOR AUTISME!

Het romantische Hotel Roosendaelhof ligt in het centrum van Geel. Dit prachtig gerestaureerde gebouw uit de zeventiende eeuw biedt je talloze diensten en faciliteiten. Er zijn 10 kamers in het koetshuis en 9 kamers in het oude priestershuis. Er zijn kamers in verschillende prijsklassen beschikbaar die aangepast zijn aan de moderne behoeften.

Het hotel ligt ideaal gelegen om de stad Geel te verkennen. In Geel heb je een gezellig stadspark, bioscoop, uitgebreid winkelaanbod en zoveel meer! Daarnaast kan je ook steeds op uitstap gaan naar het autismevriendelijke Hidrodoe, het Natuur- en Erfgoedmuseum in Turnhout, alsook de Stoomgroep.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Stationsstraat 50 – 2440 Geel

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Hidrodoe

Hidrodoe

Lindepaviljoen

Lindepaviljoen

Natuurpunt

Natuur- en Erfgoedmuseum