Hostel Wadi

Op zoek naar een autismevriendelijke overnachtingsplek in een bosrijke omgeving? Kies dan voor Hostel Wadi! Het hostel bestaat uit 20 afzonderlijke kamers van 2 tot 4 personen. Deze kamers zijn zowel geschikt voor kleine groepen, families, studenten, fietstoeristen en zoveel meer! Op de kamer beschik je over een eigen badkamer en ontbijt is steeds inbegrepen.

Bovendien ligt Hostel Wadi in de prachtige, bosrijke omgeving van de Hoge Rielen. Op dit 230 hectare grote domein kan jong en oud zich volop uitleven tijdens het bouwen van kampen en het zwemmen in de zwemvijver! ’s Avonds kan je ook genieten van een zelfgemaakt kampvuur.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Molenstraat 62 – 2460 Kasterlee 

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Stoomgroep

De Stoomgroep

Domein De Putten

Domein De Putten

Hidrodoe

Hidrodoe