Hampton by Hilton Antwerp Central Station

Het Hampton By Hilton Hotel is een ideale uitvalsbasis om Antwerpen te verkennen dankzij zijn centrale ligging aan het station van Antwerpen Centraal. Het hotel ligt in het centrum van Antwerpen op enkele meters van ZOO Antwerpen en de winkelstraat. Ondanks zijn ligging is het zeer rustig in het hotel. 

Alle kamers van het hotel zijn uitgerust met airconditioning, televisie en een eigen badkamer met douche. In sommige kamers is er bovendien een zithoek, eethoek en kitchenette. Daarnaast kan je tijdens je verblijf gebruik maken van de fitnesszaal van het hotel.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Pelikaanstraat 10/16 – 2018 Antwerpen

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Zoo van Antwerpen

ZOO Antwerpen

M HKA

Lindepaviljoen

Lindepaviljoen