Grave Ravenpad

Het Grave Ravenpad is een leuke boswandeling voor groot en klein. De opdrachten zijn op maat gemaakt van kinderen van 0 tot 6 jaar, maar ook oudere kinderen kunnen genieten van deze fantastische wandeling. Alle zintuigen worden gestimuleerd op het parcours dat volledig in teken staat van de vergeten volksverhalen van de streek. Ken jij de IJle Prijen, Hugo de Raaf of de IJzeren Zeug al?

De prachtige illustraties van Collectief Moos begeleiden je op jouw pad langs de 10 haltes. Bij elke halte kan je een opdracht vinden. De route is ongeveer 2,5 kilometer lang en is toegankelijk voor stevige kinderwagens. De paden zijn echter niet verhard, waardoor ze niet geschikt zijn voor alle kinderwagens. 

Openingsuren

De wandeling is toegankelijk van zons- opgang tot zonsondergang.

Adres

De wandeling start aan de parking van het Gewestbos van Ravels, ter hoogte van het Boshuis.

Adres: Jachtweg 27, 2380 Ravels.

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Kabouterberg

Barrevoetspad

Barrevoetspad De Schorre

Klompenmuseum

Klompenmuseum en belevingspad

Activiteiten in de buurt

Natuurpunt

Natuur.huis en museum

Domein De Putten

Domein De Putten

Stoomgroep

De Stoomgroep