Floreal Kempen

Floreal Kempen is een rustige camping met met 210 plaatsen van 100m². Je kan er terecht met je eigen tent of mobilhome. Daarnaast kan je er eveneens voor kiezen om een kampeerhut of caravan te huren. Er zijn drie verwarmde sanitaire blokken met gratis douche, wc en babybadje. Wasmachines en droogkasten staan ook ter beschikking. 

Floreal Kempen ligt bovendien vlakbij een groot bos met hondenlosloopweide. Hierdoor kan je volop genieten van de natuur tijdens een boswandeling. Daarnaast ligt het vlakbij enkele autismevriendelijke activiteiten zoals Pakawi Park en Hidrodoe! Ideaal voor een vakantie met het ganse gezin!

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Herentalsesteenweg 64 – 2460 Kasterlee

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Olmense Zoo - Bruine beer

Pakawi Park

Domein De Putten

Domein De Putten

Hidrodoe

Hidrodoe