Wijnkelder Soniën - Overijse

Ben jij ook zo geboeid door de wijnstreek in Vlaams-Brabant? Dan is dit bezoek zeker iets voor jou! Pips leidt je met veel enthousiasme rond in zijn Wijnkelder Soniën. Daar leer je meer over de ambachtelijke toestellen
voor het bottelen, stoppen, flessenschudden, uitlogen, museleren, capsuleren en doseren. Daarnaast mag je proeven van de huisgemaakte wijnen. Kinderen kunnen genieten van een glaasje druivensap. 

De rondleiding bestaat uit een uiteenzetting in de wijnkelder en degustatie door Pips. Daarnaast bestaat er ook steeds de mogelijkheid om wijn te kopen op het einde van je bezoek. 

Opgelet: Het stappenplan is momenteel niet volledig up to date, aangezien dit nog vermelding maakt naar de druivenserres die momenteel niet meer te bezoeken zijn. Dit wordt binnenkort aangepast. 

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Vlaams-Brabant.

Openingsuren

Op afspraak

Om een afspraak te maken neem je contact op met de eigenaars via info@sonien.be of 02 657 33 20.

Adres

Brusselsesteenweg 538 – 3090 Overijse

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Stal ’t Solleveld

Bezoekerscentrum Dru!f

Urania

Volkssterrenwacht Urania

Activiteiten in de buurt

Bezoekerscentrum Dru!f

AfricaMuseum

M-Museum