't Tofste Speelhuis en Clubhuis - Domein De Putten - Kasterlee

Kom spelen in ’t Tofste Speelhuis en Clubhuis in Kasterlee! In deze leuke binnenspeeltuin kunnen kinderen uren ravotten, maar er is ook een nieuw clubhuis waar ze tot rust kunnen komen. Dit Clubhuis bevindt zich namelijk in een afzonderlijke ruimte en is voorzien van leeshoek, tekenhoek en een digitale ruimte waar spelend leren centraal staat. Daarnaast kan je bij ’t Tofste Speelhuis ook boerengolf spelen en genieten van een heerlijk pannenkoekenbuffet. 

Domein De Putten

Als het buiten slecht weer is, kan het best wel druk zijn in Domein De Putten. Vermijd je graag de drukte? Dan kom je best op een moment waarop het buiten zonnig is. 

Ben je van plan om de boerengolf te proberen? Download dan hier de plattegrond van de boerengolfWil je graag de plattegrond van het volledige domein op voorhand doornemen? Deze plattegrond kan je hier downloaden. 

Domein De Putten

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Antwerpen.

Openingsuren

Tijdens de schoolvakanties is ’t Tofste Speelhuis en Clubhuis elke dag open vanaf 10 uur

Tijdens de schoolweken is ’t Tofste Speelhuis en Clubhuis open op volgende momenten:

Woensdag vanaf 12 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 10 uur

2de en laatste vrijdag van de maand vanaf 16u30

Openingsuren van de brasserie kan je raadplegen op de website. Ook de afwijkende openingsuren tijdens de verlengde weekends kan je hier raadplegen. 

Adres

Houtum 51 – 2460 Kasterlee

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Averegten

De Averegten

Planckendael

ZOO Planckendael

Sunparks gebouw

Sunparks Oostduinkerke

Activiteiten in de buurt

Kabouterberg

Hidrodoe

Hidrodoe

Stoomgroep

De Stoomgroep