DIVA

DIVA opent op 24 maart 2023 de deuren opnieuw voor het grote publiek na grote vernieuwingen! Benieuwd om het museum voor diamant, juwelen en zilver te verkennen? Breng dan zo snel mogelijk een bezoek aan DIVA en dompel je onder in de rijke geschiedenis van diamant en edelsmeedkunst in Antwerpen. Het museum heeft bovendien een leuke zoektocht voor kinderen en organiseert op regelmatige basis workshops en events. 

Het museum is bovendien gelegen in het wereldcentrum van de diamant: Antwerpen. Je kan een bezoek aan het museum dus steeds combineren met een bezoek aan een van de andere autismevriendelijke locaties in de stad.

Openingsuren

De openingsuren van DIVA kan je via deze link terugvinden.

Adres

Suikerrui 17/19 – 2000 Antwerpen

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Design Museum

Design Museum Gent

M Museum Leuven

Red Star Line Museum

Activiteiten in de buurt

KMSKA

MHKA

M HKA

Red Star Line Museum