Design Museum Gent

Het Design Museum Gent is een museum waar alles om design draait. De omvangrijke collectie omvat zowel Belgische als internationale designstukken vanaf de vijftiende eeuw tot nu. Design Museum Gent maakt je bewust van de grote impact die design heeft op je dagelijkse leven. Het museum omschrijft zichzelf als een ontmoetingsplaats voor iedereen met een hart voor design. Makers en gebruikers!

In Design Museum Gent kan je verschillende tijdelijke tentoonstellingen bewonderen. Neem een kijkje op hun website om te zien welke tentoonstellingen er op dit moment lopen. Toerisme probeert om de tijdelijke tentoonstellingen ook steeds zo snel mogelijk in kaart te brengen. 

Design Museum

Openingsuren

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 9.30 tot 17.30 uur

Weekend, feestdagen en schoolvakanties: 10.00 tot 18.00 uur

Adres

Jan Breydelstraat 5 – 9000 Gent

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

MSK1

MSK Gent

MHKA

M HKA

M – Museum Leuven

Activiteiten in de buurt

MSK1

MSK Gent

Gravensteen 2

Gravensteen