De Stoomgroep - Turnhout

Op zoek naar een leuke activiteit voor het volledige gezin? Dan is dit misschien wel iets voor jou! De Stoomgroep is een minispoorweg in het stadspark van Turnhout. Deze organisatie is opgericht door echte treinliefhebbers die zelf een miniatuurspoorweg hebben gebouwd, alsook de bijhorende treinen. Ook jij kan een ritje maken met een van de treinen! 

Stoomgroep

Deze activiteit is immens populair bij goed weer. Dan kan het zijn dat mensen al vanaf 12 uur aan het aanschuiven zijn. Vermijd je dus graag de drukte, dan kom je best als het iets minder zonnig is. Zaterdagen zijn ook doorgaans rustiger dan zondagen. 

Stoomgroep

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Antwerpen.

Openingsuren

Vanaf de eerste zondag van april tot en met het laatste weekend van september: elke zaterdag, zondag en feestdag van 13 tot 18 uur.

 

Adres

Parklaan 54 – 2300 Turnhout

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Urania

Volkssterrenwacht Urania

EMABB

E.M.A.B.B.

Hidrodoe

Hidrodoe

Activiteiten in de buurt

Domein De Putten

Domein De Putten

Lindepaviljoen

Lindepaviljoen Zoersel

Natuurpunt

Natuur.huis en museum