Vakantiewoning De Schuur

HET STAPPENPLAN VERSCHIJNT BINNENKORT OP DE WEBSITE VAN TOERISME VOOR AUTISME!

Als je op zoek bent naar een autismevriendelijke en kindvriendelijke vakantiewoning in het heuvelende Hageland, dan ben je bij Vakantiewoning De Schuur aan het juiste adres! De vakantiewoning beschikt over 16 slaapplekken en is toegankelijk en kindvriendelijk ingericht. Bovendien kan je beroep doen op professionele assistentie en gezinshulp door het team van De Schuur indien nodig. 

De Schuur beschikt bovendien over een grote tuin. In de tuin staan verschillende speeltuigen waarop kinderen naar believen kunnen spelen. Daarnaast lopen er ook enkele dieren rond in de weides en hokken zoals varkens, konijnen, geiten, etc. In en rondom De Schuur valt er dus heel wat te beleven!

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Vlaams-Brabant.

Snoezelkoffer aanwezig

Adres

Sint – Pietersstraat 119  –  3300 Vissenaken (Tienen)

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Sven Nys Cycling Center

Damiaanmuseum

AfricaMuseum