Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker

Op het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker valt er veel te beleven. Vandaar is dit domein ideaal voor een uitstap met het hele gezin! Je kan er zwemmen in de grote zwemvijver of in het overdekte zwembad. Daarnaast kan je ook spelen in de binnenspeeltuin de ‘Nekki’, zonnen op de ligweide, skaten op het skatepark en zoveel meer! Bovendien kan je ook overnachten in dit domein. Meer hierover kan je verder op deze pagina lezen.

Op het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker kan je meer doen dan de activiteiten die in het stappenplan omschreven worden. De overige activiteiten dienen echter steeds onder begeleiding van een medewerker van de Nekker te gebeuren. Vandaar werd afgesproken om deze voorlopig nog niet op te nemen in het stappenplan.

Wist je dat je op het Provinciaal Domein De Nekker ook kan overnachten? Je hebt er twee mogelijkheden. Je kan er verblijven in één van de kampeerhutten of in het Sportverblijf. De 2 kampeerhutten zijn geschikt voor kleinere groepen van maximum 4 personen per hut. Ben je op zoek naar een groter verblijf? Dan kan je ook steeds terecht in het Sportverblijf. Hier is plaats voor 65 personen!

Openingsuren

De openingsuren van de verschillende activiteiten op de Nekker kunnen variëren. Voor de meest accurate openingsuren kijkt u best op deze link.

Adres

Nekkerspoel-Borcht 19 – 2800 Mechelen

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Averegten

De Averegten

Barrevoetspad

Barrevoetspad De Schorre

Zwin Natuur Park

Activiteiten in de buurt

Sint-Romboutstoren

Sint-Romboutstoren

Planckendael

ZOO Planckendael

Urania

Volkssterrenwacht Urania