De Lilse Bergen Vzw

HET STAPPENPLAN VERSCHIJNT BINNENKORT OP DE WEBSITE VAN TOERISME VOOR AUTISME!

Op deze 4-sterren camping in de Antwerpse Kempen kan je terecht voor een deugddoende vakantie! Je kan er verblijven in een stacaravan, tipi, safaritent, foorwagen, kampeerhut, watertent of boomhut! Breng je liever zelf je caravan of tent mee? Dan kan dat uiteraard ook! In een groene omgeving kan je genieten van echte rust!

Op het recreatiedomein van de Lilse Bergen kan je bovendien eindeloos ravotten. Je hebt immers onbeperkt toegang tot de zwemvijver en speeltuinen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de betalende activiteiten waaronder de kajaks, waterfietsen, het trampolinepark, de go-carts en zoveel meer!

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Strandweg 6 – 2275 Lille

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Stoomgroep

De Stoomgroep

Domein De Putten

Domein De Putten

Hidrodoe

Hidrodoe