Provinciaal Natuureducatief Centrum De Kaaihoeve

De Kaaihoeve kan als ideale uitvalsbasis gebruikt worden om kinderen de natuur te laten ontdekken. Ze leren er op een interactieve manier bij over de natuur en het milieu of kunnen er planten observeren. Bovendien is er een blotevoetenpad in de tuin! Daarnaast kunnen gezinnen en groepen gratis een natuurkabas ontlenen. Dit is een rugzak vol boordevol opdrachten.

In de omgeving van de Kaaihoeve zijn er bovendien talloze wandel- en fietsroutes. Deze kan je via deze link raadplegen.

In het huidige stappenplan wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. Mocht u vragen hebben omtrent de Coronamaatregelen, raadpleeg dan zeker deze website van de Kaaihoeve.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

De openingsuren van de Kaaihoeve kan je hier terugvinden.

Adres

Oude Scheldestraat 16 – Meilegem (Zwalm)

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

De Huysmanshoeve

Bastion VIII

Het Leen