De Drieshoeve

De Drieshoeve is een gezellige vakantiewoning die voorzien is van een volledig ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche, ruime zithoek en 2 slaapkamers. Er is plaats voor 6 personen in deze vakantiewoning, maar indien je gebruik maakt van de slaapbank is er ruimte voor 8 personen. In de tuin kan je bovendien genieten van de heerlijke jacuzzi en de infraroodcabine.

Al drie generaties is de Drieshoeve in handen van de familie Vercammen. Paul en Katleen runnen het bedrijf op dit moment met zo’n 120 melkkoeien en 100-tal jongvee. Samen met hun kinderen, Jana en Seppe, bezorgen ze jou de vakantie van jouw leven! Je kan namelijk meehelpen op de boerderij als je dat wil. Je kan de koeien melken, kalfjes verzorgen en melk geven, meerijden met de tractor en zoveel meer!

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Hoek 39 – 2460 Kasterlee 

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Stoomgroep

De Stoomgroep

Domein De Putten

Domein De Putten

Hidrodoe

Hidrodoe