De Boerekreek

De Boerekreek is de ideale plek voor iedereen die geniet van een groene omgeving. Rondom De Boerekreek kan je heerlijk wandelen en fietsen. Groepen kunnen bovendien profiteren van het uitgebreide sportaanbod zoals volksspelen, watersport, beachvolleybal… Tot slot zijn bezoekers steeds welkom in de manège van De Boerekreek.

Op het domein van De Boerekreek worden bovendien regelmatig kampen, sportdagen en sportweken georganiseerd. Hierbij kunnen groepen steeds overnachten in het groepsverblijf van De Boerekreek waar plaats is voor 90 personen. 

In het huidige stappenplan wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. Mocht u vragen hebben omtrent de Coronamaatregelen, raadpleeg dan zeker deze website van De Boerekreek.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

De Boerekreek is elke dag open van zonsopgang tot zonsondergang.

Het onthaal van De Boerekreek is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 uur. 

Adres

Sint-Jansstraat 132 – 9983 Sint-Laureins

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

De Huysmanshoeve

Bastion VIII

Het Leen