Comics Station - Antwerpen

COMICS STATION STAPTE ONLANGS MEE IN HET PROJECT.

HET STAPPENPLAN VERSCHIJNT BINNENKORT OP DE WEBSITE VAN TOERISME VOOR AUTISME!

Bezoek al jouw favoriete striphelden in het Comics Station in Antwerpen! Dit is het nieuwe indoor pretpark in het station van Antwerpen-Centraal. Het pretpark is ideaal als daguitstap voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Uiteraard zijn ook oudere kinderen en volwassenen meer dan welkom! Je ontmoet er vele stripfiguren in interactieve activiteiten zoals de teletijdmachine van Suske en Wiske, de vliegende bol van Jommeke, het dorp van de Smurfen en zoveel meer! Je wandelt er van het ene avontuur in het andere. 

Comic Station

Bovendien ligt Comics Station vlakbij de ZOO Antwerpen. Zo kan je jouw bezoek perfect combineren met een leuke uitstap naar deze dierentuin! Het stappenplan voor deze zoo kan je hier terugvinden. 

Comic Station

Openingsuren

  • Woensdag: 12.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag – zondag: 10.00 tot 17.30 uur
  • Belgische schoolvakanties: 10.00 tot 17.30 uur (alle dagen open)

Adres

Kievitplein – 2018 Antwerpen

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Hidrodoe

Hidrodoe

Sunparks buitenkant

Sunparks Oostduinkerke

Domein De Putten

Domein De Putten

Activiteiten in de buurt

Zoo van Antwerpen

ZOO Antwerpen

Lindepaviljoen

Lindepaviljoen Zoersel

Urania

Volkssterrenwacht Urania