Camping Houtum

Hou je van de natuur? Verblijf je graag op een rustige, kleinschalige camping? Dan is Camping Houtum echt iets voor jou! Deze camping ligt in het groene Kempische landschap. Je kan hier verblijven in je eigen tent of caravan. Daarnaast kan je ook een van hun gezellige caravans huren. Op de camping kunnen jong en oud zich bovendien uitleven op het beachvolleybalveld, de pingpongtafel, het petanqueveld of in Café Congé!

Camping Houtum ligt bovendien op een boogscheut van de binnenspeeltuin Domein De Putten. Voor dit indoor speeldomein kan je eveneens gebruik maken van een stappenplan van Toerisme voor Autisme! Daarbovenop krijg je als gast van de camping enkele gratis speelbeurten aangeboden!

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Houtum 39 – 2460 Kasterlee

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Domein De Putten

Domein De Putten

Stoomgroep

De Stoomgroep

Hidrodoe

Hidrodoe